středa 20. listopadu 2019

Z tajného deníku vévody von Mecklenburg

Dnes jsem udělal velký pokrok. Anebo, spíš se dá říci, že mě zdejší genius loci nechal přijít blíže k sobě. Ano, to co jsem tušil, se potvrdilo: prameny mají mnohem hlubší význam, než se zdá. Vyzařují silnou pozitivní energii, která má několik účinků, různé druhy, jak na lidi, tak na okolní přírodu. Tato energie je jedním z důvodů, proč se zde uzdravilo a uzdravuje tolik lidí. A to není vše, zjistil jsem, že jednotlivé prameny jsou neviditelně propojeny a jejich působení se tak zesiluje. Celý Hirschbad působí ve zdejší krajině jako maják.



Vzhledem k charakteru neviditelné dimenze zdejších pramenů je velmi důležité, kdo se na jejich stavbě podílí. Pro uzdravující a jiné účinky je potřeba, aby to byli lidé, jejichž osobní vyzařování je silné a dobré. Takové budu pro stavbu svého díla pramene vyžadovat.

Dnes jsem uzavřel své zkoumání ohledně toho, kde nechám postavit nový pramen. Výsledky jsou:

*Osa stříbrného vyzařování je dána Štýrským a Finským pramenem, které dávají soustavě světlo této barvy.
*Osa žlutočerveného světla začíná Německým a pokračuje přes Eintracht Quelle, bez této energie by byly místní účinky na zdraví fyzického organismu sotva poloviční.
*Nejdůležitější, zlatá linie prochází Zlatým pramenem a vede dále nahoru na Hirschbad k prameni, kde údajně vše začalo. Bez zlaté síly by chyběl celé oblasti onen lidský, humánní duch bratrství, který člověka zcela přirozeně osloví už při příjezdu.

(výpisky z fragmentů deníku, červenec 2004, tábor Prázdniny s Brontosaurem "Pán pramenů" na chatě Maxovce na Studničním vrchu, dříve Hirschbad)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Probuzený drak

Loňský geomantický  seminář Probuzení draka připomněl desáté výročí geomantických artefaktů v městské krajině Jeseníku. Letos jsme chtěli na...