pondělí 30. března 2020

Svět se změnil

Svět se změnil, přes noc se změnil… Loni jsem rozeslala výzvu pro ty, kteří se neshodli se vzdělávacím systémem, aby z něj stáhli své děti a vytvořili nové vzdělávací systémy, a pro ty, kterým se nelíbila jejich práce, aby vytvořili nové pracovní struktury. Bylo to jednoduché a někteří lidé to dokázali! Teď pěkně sedí a aktivně pomáhají své firmě, organizaci či spolupracovníkům fungovat v nové celospolečenské struktuře.



Ale dějí se i jiné úžasné věci, všimli jste si, jak čerstvý je vzduch? Po celém světě se nepoužívají miliardy aut. Benátské kanály jsou čisté, průzračné, vracejí se tam ryby, delfíni, poprvé po... dlouhé době. To vše proto, že tam nejsou žádní turisté. Stres z dopravní špičky je pryč. Stres a vztek z konkurenčních sportů má pauzu. Domácí mazlíčci po celé planetě jsou nadšení z toho, že jejich majitelé jsou doma. Děti a rodiče se učí fungovat jako skupina! Bary a kasina jsou zavřené.
"Sociální distancování" je opakem toho, co se právě děje. Ano, fyzické distancování se skutečně děje, ale společnost se dává dohromady, lidé si navzájem pomáhají a iluzi "každý sám za sebe" razí už jen malá menšina, která je vysoce propagovaná. Stačí, aby JEDEN člověk skoupil veškerou rýži z obchodu pro vytvoření iluze "každý kupuje rýži", i když všichni ostatní si prostě vzali každý jen jedno balení.

Můj život se vůbec nezměnil. Životní styl, který vedu, lidé, se kterými se každý týden setkávám, nástroje, na kterých pro vás pracuji, nic z toho se nezměnilo.

Zde je několik věcí, které můžete udělat právě teď, aby se uskutečnil tento posun paradigmatu, o kterém jsme hovořili již několik desetiletí:

1. Prvním z nich je přijmout změnu a začít hledat spojence při vytváření nových prací, vzdělávání a sdílení dodávek.

2. Spojte ty méně šťastné a ty šťastnější a zjistěte, zda dokážete zorganizovat strukturu, která se o každého stará a zásobuje jeho základní životní potřeby.

3. Nečekejte, až se do čela postaví jiní, nejsou žádní další, kteří by se mohli ujmout vedení.

Narodili jste se v této době na této planetě, abyste ztělesnili nové paradigma, a spoluvytvářeli vysokofrekvenční zkušenost. Narodil ses v této době na této planetě, abys byl v čele a pomáhal ostatním.

Naším největším nepřítelem momentálně není žádný fyzický virus! Je jím STRACH!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Probuzený drak

Loňský geomantický  seminář Probuzení draka připomněl desáté výročí geomantických artefaktů v městské krajině Jeseníku. Letos jsme chtěli na...