pondělí 23. března 2020

Země se brání

Souvislosti vzniku koronaviru vychází přímo z narušení energií Matky Země a přírody a jsou vyvolány dlouhodobou ničivou lidskou činností. Při hledání původu koronaviru je tedy poprvé zachycena v automatické kresbě silně vibračně útočná aktivní energie Matky Země. Země se oprávněně brání a tvrdě vrací lidem v různých formách nevídané pohromy, včetně této nebezpečné pandemie.


Koronavirus není tedy seslán na lidi z duchovní úrovně jako trest boží, jak občas tvrdí církev.. Je spuštěn přímo Matkou Zemí za její bezohledné ničení lidmi. Měli bychom ji milovat, žádat o odpuštění, nedrancovat ji, nezneužívat ji, vážit si vody, nezavalovat ji odpadky pečovat o ni, šetřit ji i celou živou i neživou přírodu. Každý by měl najít svůj způsob, jak to napravit. Žít s Matkou Zemí v souladu a prospívat jí, aby se již její ničivé a bolestné vibrace neobracely proti lidem.

Koronavirus má i mnoho pozitivních dopadů. Může mnoho lidí změnit k dobrému, vede je k uvědomění si lidské sounáležitosti, vzájemné podpory, k pozitivnímu konání, k národní hrdosti a hlavně uvědomění si skutečných lidských a duchovních hodnot ve svém životě...

Boží láska a milost svou velikostí a moudrostí přesahuje selhávání lidského rozumu, ega a nedostatku citu při ničení Matky Země. Ta dostává všechny prostředky, aby si tyto ničivé zásahy ze strany lidí dokázala zvládnout sama svými prostředky a lidé ji brali vážně. Aby konečně pochopili, že je základní podmínkou jejich života. Milovali ji a zvelebovali ji i pro své potomky. Bůh proto dává čas lidem k nápravě, k pochopení a odčinění chyb k Matce Zemi skrze karmu.

(vypsáno z vysvětlujícího textu k Posilující kresbě pro jaro 2020, kresba níže, podrobnosti na agapebrno.cz, v členské sekci, případně mohu zaslat)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Probuzený drak

Loňský geomantický  seminář Probuzení draka připomněl desáté výročí geomantických artefaktů v městské krajině Jeseníku. Letos jsme chtěli na...