pátek 28. září 2012

Atentát v malé zemi, atentát v Čechách

Pročítám komentáře k dnešnímu "atentátu" na dosluhujícího prezidenta Klause a nedá mi to se o ty nejzábavnější zde nepodělit:


Ruda Hanusek: Toto, snad kromě drobného povzdechu "Klídek - jsme v Čechách", ani netřeba komentovat. Naštěstí se u nás nectí samurajský kodex a slovo profesní (či jiná) čest už nikomu nic neříká ... jinak bychom se brodili na každém kroku ve vnitřnostech politiků a všech dalších "odborníků na svých místech" po houfně páchaných HARAKIRI.
P.S: jedinou omluvou pro ochranku by bylo to, že vše bylo součástí nové airsoftové hry ZASTŘEL SVÉHO PREZIDENTA ... :-D

Victor Martel: Prostě samá nemehla, střelec i ochranka. My nemůžeme mít pořádného presidenta, kterého fakt někdo promyšleně zabije a národ ho opláče, my prostě musíme mít za nejvyššího representanta někoho, kdo má takovou smůlu, že za zcela laxního rozpoložení své ochranky dostane kuličkovkou, vezmou ho kvůli tomu do nemocnice a ještě se z takové ostudy pro všechny zúčastněné udělá skandál, na který se asi nikdy nezapomene.
Kdyby si dobře informovaný příslušný občan procházel ve své paměti dějiny české trapnosti, bylo by to možná i na sebevraždu. Někdy mám pocit, že jsme opravdu zavrženíhodný národ. Já vás všechny nenávidím. President neumí být pořádný velký president, kterého by někdo měl pravou odvahu zastřelit, prostě je presidentem nějaké ušmudlané zemičky s malichernými zájmy a hádkami o kdejaký prd, jeho pravicově pracovitá ochranka to se svou pohotovostí dotáhla až k nirváně a nespokojený občan se bouří dětskou hračkou! Nenávidím vás, nenávidím!

Vsadím se, že až přijde na Nečase, bude to tak, že o něj si zase nějaký idiot zlomí ruku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Probuzený drak

Loňský geomantický  seminář Probuzení draka připomněl desáté výročí geomantických artefaktů v městské krajině Jeseníku. Letos jsme chtěli na...