úterý 18. prosince 2012

Některá místa jsou k bydlení zdravější než jiná

Každé místo na Zemi má jedinečnou kombinaci energií. Celkové energetické pole určité lokality je velmi složité. Sestává z energií místních geologických konfigurací včetně organických a anorganických substancí, ze kterých se skládá Země, jako jsou například minerální ložiska; z energií veškeré flóry a fauny, která tam existuje teď či existovala kdykoliv předtím; z energií různých lidských společenství, která odpradávna v této lokalitě žila, a z energie jejich aktivit, počítaje v to i energii lidských bytostí žijících tam teď a energie jejich činností.


Každé místo na zemi je také ovlivňováno energiemi ze solárního systému stejně tak jako energiemi mezihvězdnými a mezigalaktickými. Tyto energie pronikají, procházejí nebo se akumulují na jednotlivých místech povrchu zemského odlišným způsobem. V tom, jakým způsobem jsou směrována určitá vlnová pásma kosmických energií do určitých lokalit, hraje dílčí roli i magnetické pole Země.

…pro jednotlivé osoby jsou k bydlení některá místa mnohem zdravější než jiná. Někteří lidé se například cítí ve větší pohodě, když jsou v blízkosti oceánu nebo jiné velké vodní plochy, zatímco jiní se cítí lépe v horách nebo na poušti. Tyto přirozené tendence přímo souvisejí s kombinacemi energií, z kterých se skládá naše energetické pole.

Lidé obvykle vědí, kam geograficky patří, a vyjadřují to prohlášeními typu: "Patřím do hor" nebo "Já prostě musím žít blízko vody."
Pro někoho je pro výběr místa, kde chce žít, rozhodující klima a počasí.

(Barbara Ann Brennan)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Probuzený drak

Loňský geomantický  seminář Probuzení draka připomněl desáté výročí geomantických artefaktů v městské krajině Jeseníku. Letos jsme chtěli na...